Usluge

Vršimo usluge izrade dijelova na CNC obradnim centrima prema specifikacijama i tehničkim dokumentacijama kupca. Naš strojni park od 54 CNC obradnih strojeva, 80% pokriven je s kranovima.

Pročitajte Više >>

Posjedujući 4 strojeva za piljenje metala, od koga je jedan CNC stroj za piljenje, pokrivamo sve raspone rezanja, kako bi prazni hod kod rezanja bio što manji.

Pročitajte Više >>

Naš tim zadužen za kvalitetu će 100% pregledati vaš proizvod na temelju ISO standarda s najmodernijim uređajima za mjerenje, kako bi se osiguralo 100% zahtjevi tehničke dokumentacije.

Pročitajte Više >>

U našim nastojanjima da se što više prilagodimo željama kupaca, te da što više poslova radimo ispod istog krova bez kooperanata, prije 15 godina pokrenuli smo montiranje i lakiranje na površini većoj od 600 m2.

Pročitajte Više >>

Kako bi ubrzali cijeli proces izrade od ponude do isporuke, posjedujemo CAD/CAM programe, točnije SolidWorks i SolidCAM.

Pročitajte Više >>

Značajna prednost tehnologije 3D printanja je da proizvodnju čini dostupnijom, fleksibilnijom i individualnom. Koristi se za brzu izradu prototipa i proizvoda koje je teško ili nemoguće proizvesti drugim tehnologijama.

Pročitajte Više >>